Suntem o echipa de avocati specializati pe solutionarea dosarelor de despagubire. Cu ajutorul nostru vei obtine raspunsurile de care ai nevoie cand le ceri, nu cand vor autoritatile sa ti le ofere.

Este si in interesul nostru ca dosarele de care ne ocupam sa fie solutionate cu succes, de aceea ne ocupam cu cea mai mare seriozitate de fiecare caz in parte. Noi garantam ca prin intermediul nostru vei obtine despagubirile care ti se cuvin prin lege.

De ce sa apelezi la un avocat despagubiri ANRP?

Pentru ca acesta este cel mai in masura sa iti ofere raspunsurile de care ai nevoie si sa te ajute sa obtii despagubirea daca faci parte dintre cei care au avut de pierdut in urma Tratatului de Pace de la Paris (1947), cand foarte multi romani au fost privati de proprietatile lor din zonele: Basarabia, Bucovina de Nord, Tinutul Hertei sau in urma cedarii judetelor Durostor si Caliacra, Bulgariei. Mostenitorii pana la gradul IV au de asemenea dreptul sa obtina aceasta despagubire.

Un avocat despagubiri ANRP iti va “traduce” limbajul legislativ si va face toate demersurile necesare pentru fiecare pas in obtinerea despagubirii. Tot el te va tine la curent cu evolutia dosarului tau si iti va explica ce este de facut mai departe. Nu va mai fi nevoie sa citesti zeci de legi si actualizarile lor, avocatul va face asta pentru tine si te va tine la curent cu orice modificare legislativa asa inca totul sa se rezolve cat mai repede.

Cui ne adresam si ce facem
Ne folosim de procedurile legale pentru a recupera in cel mai scurt timp posibil despagubirile care vi se cuvin.

Conform Legii 290/ 2003 ANRP despagubeste cetatenii romani (sau mostenitorii acestora), ale caror proprietati au ramas sechestrate pe teritoriul Basarabiei, Bucovinei de Nord sau al Tinutului  Hertei, in urma semnarii Tratatului de Pace de la Paris (10 februarie, 1947), intre Romania si Puterile Aliate si Asociate.

Conform Legii 9/ 1998 cei care au pierdut proprietati odata cu cedarea judetelor Durostor si Caliacra, Bulgariei, au dreptul la despagubire.

Exista un numar foarte mare de dosare, in jur de 60.000, din care ANRP (Agentia Nationala pentru Restituirea Proprietatilor) a solutionat aproximativ 8.000. Nu recomandam sa asteptati ca statul sa rezolve problema, mai ales cand este vorba despre a da niste bani. Daca nu veti actiona in instanta, prin intermediul unui avocat, cel mai probabil nu veti primi despagubirea. Actionarea in instanta obliga ANRP sa ia o decizie pentru dosarul in cauza.

Echipa noastra de avocati ofera servicii de consultanta juridica, interpretare juridica, reprezentare juridica, pe scurt: facem toate demersurile necesare pentru repararea situatie din trecut si pentru recuperarea totala a ceea ce v-a fost luat cu forta, dumneavoastra sau rudelor dumneavoastra.

ANRP Romania

 

Ai o decizie definitiva de restituire de la ANRP? Exista o singura cale in acest moment de a intra in posesia banilor!

Afla cum, apeland la numerele de telefon:

Cosmote:   0766 18.74.71

sau solicitand mai multe informatii pe contact@anrp-romania.ro